Dagbesteding

Poortstad Watersport biedt dagbesteding op maat aan mensen die om diverse redenen (nog) niet mee kunnen komen op de reguliere arbeidsmarkt. Wij bieden dagbesteding gericht op mogelijkheden i.p.v. onmogelijkheden. Laagdrempelig en toch uitdagend! Werkzaamheden op alle niveaus afgestemd op de mogelijkheden van het individu.

Plezier, arbeidsvreugd en collegialiteit zijn bij ons erg belangrijk! Plezier op de werkvloer zorgt er immers voor dat werken een hele fijne bezigheid kan zijn.
Binnen Poortstad Watersport hebben wij diverse werkzaamheden te bieden. Van het demonteren en slopen van boten tot het compleet opknappen van boten. Restylen van boten en/of onderdelen, reviseren van zowel binnen- als buitenboordmotoren maar ook schoonmaakwerkzaamheden.
Ook hebben wij klussen op locatie waardoor wij de mogelijkheid bieden buiten de muren van ons bedrijf aan de slag te zijn.

Naast de dagbesteding die wij in Amersfoort aanbieden bij Poortstad Watersport waar de focus op boten en watersport ligt, bieden wij in Den Dolder ook dagbesteding aan bij De Loods. 
In Den Dolder bieden wij dagbesteding met auto’s van het merk Porsche.
Ook voor onderhoud aan uw Porsche bent u in Den Dolder op het juiste adres!

De Loods Zorg

Wij bieden individuele begeleiding, begeleiding aan huis, begeleiding bij activiteiten en woonbegeleiding. Voor meer informatie en de mogelijkheden op het gebied van dagbesteding en begeleiding neemt u contact op met:

De Loods Zorg
Fornhese 212-B
3734GE Den Dolder
mob: 06-23629586
info@deloodszorg.nl
vofdeloods.nl