In de media

Nieuwjaarsborrel KwaliteitsbondGGZ bij Poortstad Watersport Amersfoort

2016, Het jaar van de Kwaliteitsbond GGZ!

In 2015 zijn we begonnen met het wilde idee om de organisatie van zorg van onder af te gaan verbeteren.
Het wordt steeds duidelijker wat we willen en hoe we het willen en het wordt steeds duidelijker dat we het niet alleen kunnen!

Onze laatste bijeenkomst viel gelijk met de opening van de nieuwe locatie van de Loods in Amersfoort waar we hebben laten zien wat we doen. In 2016 willen we graag zien wat jij doet!

We hebben een paar mooie trajecten uit staan. Wat we merken is dat er tussen gemeenten veel verschil zit in het afhandelen van indicaties in de WMO aanvraag. Het lijkt soms willekeur te zijn of iemand wel of niet zijn indicatie krijgt. Dat willen we gaan veranderen. We hebben nu met 3 gemeentes rond de tafel gezeten en willen bij hen een pilot gaan starten om te kijken in hoeverre zij afwijken van dan wel de beleidsnota zoals die er ligt vanuit de VNG en vooral in hoeverre zij afwijken van onze visie. Een lange weg, maar de eerste stappen zijn gemaakt!

7 januari willen we je uitnodigen voor de eerste nieuwsjaarborrel. Omdat we toch de locatie in Amersfoort hebben en daar best wat ruimte hebben ontvangen we jullie graag daar. We openen om 19 uur, zullen om 19:30 een korte presentatie geven om het jaar 2015 te evalueren en wat de plannen zijn voor het jaar 2016.

Een klein voorproefje alvast: in 2016 gaan we een award uitreiken! Zoals een echte kwaliteitsbond hoort te doen willen we mensen stimuleren om aan kwaliteit te werken, maar willen we vooral het podium bieden om mensen te laten zien wat ze goed doen!

De award luistert naar de naam “De deugniet award” Deugniet omdat het volgen van de gestelde deugd niet altijd de juiste weg is!

Wil je alvast iemand of een zorginitiatief nomineren hiervoor? Stuur dan een mail met een beschrijving en waarom jij vind dat die persoon of dat project “De deugniet award” 2016 moet gaan winnen, naar: kwaliteitsbondggz@gmail.com

Op Facebook hebben we nu een groep aangemaakt waar je je kan aanmelden. Het mooie hiervan is dat je al je GGZ vrienden kan toevoegen aan deze groep! Doen dus!

Meld je nu aan via facebook.

We zien jullie 7 januari!

Groeten,

Gerben, Bas en Djurre

kwaliteitsbondggz

Poortstad Watersport nu ook op Facebook!

Wil je ons en onze projecten volgen?

Like ons dan op facebook!

Schermafbeelding 2015-12-27 om 20.43.13


Poortstad Watersport in t AD!

11108853_786732161435092_937287757433242038_n