Poortstad Watersport biedt dagbesteding en ambulante begeleiding in de gemeente Amersfoort.
We bieden leuke dagbesteding middels het werken aan bootjes, sloepen en jachten. Op een ontspannen manier, werk op ieders niveau, in je eigen tempo, uitdagend en veelzijdig.

Daarnaast bieden wij ambulante begeleiding. Ons ambulante team is erg praktisch ingesteld. Ons motto is DOEN. Wij denken in oplossingen en mogelijkheden in plaats van problemen of onmogelijkheden. Het menselijk aspect is een belangrijke basis van ons handelen. Duidelijk, rechtlijnig en vooral oplossingsgericht!

Bij Poortstad Watersport bieden wij dagbesteding middels het werken aan boten, jachten, waterfietsen, kano`s, speedboten, waterscooters en meer watersport gerelateerde objecten. Boten lenen zich uitstekend voor allerhande werkzaamheden. Van het installeren van een geluidsinstallatie tot het tot het dicht lassen van een boot, van het renoveren van een houten stuurwiel tot een complete een motorrevisie, een boot leent zich wat dat aangaat uitstekend voor zeer veel verschillende disciplines en uiteenlopende technieken. Uitdagend werk, laagdrempelig en ontspannen! Geen tijdsdruk en in je eigen tempo afhankelijk van jouw wensen. Een gezellige omgeving waarin wij proberen er met elkaar weer wat van te maken!
Kortom; Een reden om uit je bed te komen!
Nieuwsgierig? Neem contact op middels de contactgegevens op deze pagina!

Als onderdeel van De Loods Zorg BV biedt Poortstad Watersport Ambulante begeleiding. Dit is in sommige gevallen mogelijk in combinatie met dagbesteding. Ook hier geldt: Ons motto is DOEN. Wij zijn praktisch ingesteld, denken in oplossingen en mogelijkheden in plaats van problemen of onmogelijkheden! Op dit moment hebben wij nog ruimte!

Nieuwsgierig? Neem contact op middels de contactgegevens op deze pagina.